Voorwaarden

Nadat per e-mail een huurperiode is overeengekomen zal de verhuurder de huurovereenkomst (tweevoud) toesturen om de boeking definitief te maken. Deze overeenkomst stelt voor beide partijen een aantal rechten en plichten. De boeking is pas definitief als zowel een getekend exemplaar van de huurovereenkomst en het huurbedrag (en borgsom) is ontvangen. Hieronder zijn de huurvoorwaarden en de richtlijnen ter oplevering van de accommodatie te downloaden als pdf bestand:

Voorwaarden Verhuur 2010 (103.7 KiB, 2112 downloads)

Richtlijnen Mbt Oplevering Accomodatie 2010 (2.1 MiB, 1139 downloads)

Bij het aangaan van de huurovereenkomst verklaard de huurder op de hoogte te zijn van het schrijven ‘algemene huurvoorwaarden’ en ‘richtlijnen oplevering accommodatie’ en hiermee akkoord te gaan. Het ter kennis nemen van deze voorwaarden is dus geheel de eigen verantwoordelijkheid van de huurder.

Wij willen nogmaals de verschillen in voorwaarden voor particuliere huurders en scoutinggroepen benadrukken, tenzij anders afgesproken zijn de belangrijkste:
– Het stoken van vuren is voor particulieren niet toegestaan
– Overnachtingen zijn voor particulieren niet mogelijk

Tijdens het scoutingseizoen dient de accommodatie op zaterdag tussen 13:00 en 17:00 vrij te zijn voor opkomsten van onze scoutinggroep. Spullen kunnen gedurende deze periode worden opgeslagen in de explorerruimte.

Deel dit: