Voorwaarden en tarieven

Het huurtarief is inclusief afvalafvoer, Wi-Fi, gas, water en licht. De accommodatie wordt ‘kaal’ opgeleverd, dat wil zeggen: mét keukenapparatuur maar zonder inventaris (pannen, glaswerk etc.). Wij verhuren geen overige zaken zoals partysets, statafels en feesttenten meer. Wij hebben hiervoor wel goede contacten met lokale partijen die de accommodatie goed kennen, vraag hier naar bij onze verhuurder.

Huurtarieven

Scoutinggroepen

Huursom €5,50 p.p.p.n.
(met een minimum van €150,- per nacht)
Borgsom bedraagt €300,-

Overig

Huursom €275,- per dag
Borgsom bedraagt €300,-

Leden

Voor leden van onze scoutinggroep hanteren wij een speciaal gereduceerd tarief, let wel op: dit tarief is alleen voor het vieren van de verjaardag van het desbetreffende lid (en dus niet voor vriendjes, familie etc.). Informeer voor de mogelijkheden bij onze verhuurder.

Betaling en borg

Het huurbedrag (en de borgsom) dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 2 weken voor de ingangsdatum van de huurperiode, te zijn overgemaakt op het bankrekeningnummer van Scoutinggroep Traianus. Rekeningnummer NL64ABNA408776226, onder vermelding van de datum van de huurperiode en de naam van de huurder. De borg zal na de huurperiode zo spoedig mogelijk worden gerestitueerd. Eventuele schade en/of niet correcte oplevering (zie richtlijnen m.b.t. oplevering accommodatie) zal hierop in mindering worden gebracht.
 

Beschikbaarheid

Of jouw gewenste datum nog beschikbaar is kijken we graag voor je na. Kijk eerst zelf in onderstaande kalender of de periode niet al bezet is (let op; dit is nooit 100% dag actueel, dus het kan zijn dat een datum intussen al vergeven is. Wij doen ons best dit altijd zo snel mogelijk bij te werken). Is dat niet het geval, vul dan het [link naar contactformulier] in om een aanvraag te doen. Let op dat tijdens het scoutingseizoen de accommodatie op zaterdag tussen 13:00 uur en 17:00 vrij dient te zijn voor onze opkomsten. Spullen kunnen dan uiteraard op een nader af te spreken plek in de accommodatie worden opgeslagen.

Reserveren

Vul hier het soort groep of het Scouting NL groepsnummer in.