Veelgestelde Vragen

Verhuur accommodatie (6)

Hoe laat mogen we in de accommodatie?

Dit spreekt u af met de verhuurder. Normaliter hanteren wij (wegens opkomsten en andere huurders) de norm dat men er om 17:00 in kan en 12:00 uiterlijk weer opleverd.

Hoe laat en waar kan ik de sleutel afhalen?

De sleutel haalt u vlak voor aanvang van de huurperiode af. Dit is vlakbij onze accommodatie, het adres vindt u in uw contract.

Ik wil de accommodatie slechts van 12:00 tot 15:00 huren, wat kost mij dat?

Onze tarieven zijn ongeacht het aantal uren dat u er daadwerkelijk verblijft. Of dit van 17:00-20:00 uur of van 17:00-24:00 uur is veranderd niets aan de prijs. Onze actuele tarieven zijn onder het kopje ‘tarieven’ te vinden.

Mogen wij zelf drank/eten/muziek verzorgen?

Dit wordt zelfs van u verwacht. De accommodatie wordt ‘kaal’ opgeleverd, d.w.z. incl. stoelen, tafels, bezems, stoffer & blik en keukenapparatuur.

Keukeninventaris, muziekinstallatie en schoonmaakmiddelen dienen zelf te worden verzorgd.

Tot hoe laat mag ons feestje doorgaan?

In principe hanteren wij de norm dat na 22:00 uur het geluid dermate moet worden teruggebracht dat dit buiten niet voor overlast zorgt. Op deze voorwaarde mag een feest gewoonlijk tot 02:00 uur doorgaan. Wilt u het later maken dan gaat dit in overleg met de verhuurder.

Waar bergen wij onze spullen op tijdens de scouting opkomst?

Indien uw verblijf op onze accommodatie de scoutingopkomst op zaterdagmiddag overlapt, wordt er een ruimte aangewezen waar u uw spullen ongestoord kan opslaan. De overige ruimtes zullen worden gebruikt voor onze eigen opkomsten.

Dit houdt in dat onze accommodatie vrij is van 13:30 – 17:00 uur. Na 17:00 uur is de accommodatie weer vrij (en schoon) voor u.

Deel dit: