Avontuurlijke open middag bij Scouting Traianus

Op zaterdag 21 mei 2016 van 14 uur tot 1630 uur houdt scouting Traianus weer haar jaarlijkse open middag om jongens en meisjes van 8 tot 80 jaar kennis te laten maken met scouting. Tijdens deze middag kan je verschillende activiteiten doen zoals zelf je brood bakken, vuurtje stoken, in een touwwand klimmen of jezelf laten schminken. We zijn veel buiten en scouts zijn niet bang voor modder. Bij ons mag je lekker vies worden. Wie wil dat nou niet? Bij scouting mag je veel zelf doen. Zoals je eigen vuurtje maken, je tent opzetten en koken. Weet je niet hoe dat moet? Dat geeft niks, we leren het jou! Scouting Traianus heeft haar clubhuishaar activiteiten aan sinds 1962 aan de Grootstalselaan 9 in Nijmegen.

Meer informatie op Scoutingtraianus of Scoutingtraianus facebook

Deel dit:

Geef een reactie