Fine outdoor cooking

Afgelopen zaterdag was de stamopkomst van Thomas. Zoals ondertussen een goed gebruik is zijn we begonnen met het updaten van de stambokaal. Ditmaal heeft Bart zijn plaatje op het bokaal geplakt. Samen met Richard won hij namelijk de stamhike van december.

V2016-02-18 13.06.08ervolgens zijn we begonnen met de opkomst. Na driftig koken werd er veel gewacht en geproefd. Daaruit bleek een overgrote winnaar. Namelijk: Judrid, Thomas en Floris. Ook hun overwinningsplaatje zal klaar liggen tijdens de volgende opkomst. (de overige plaatjes zitten dan goed vastgelijmd)

De volgende stamopkomst is in het paasweekend (26 en 27 mrt). Dit zal de stamhike zijn. Hier kan ik echter niet zoveel over vertellen, behalve dat het niet in de Kampina is.

Ik wil iedereen er graag aan herinneren dat ook de stam welkom is op de ouderavond van 18 maart. Opgeven kan via praktijkbegeleider@traianus.nl

Groeten Michel

 

 

Deel dit:

Geef een reactie