Welkom!

PrintHartelijk welkom op de website van Scoutinggroep Traianus, de scoutinggroep aan de Grootstalselaan 9 in Nijmegen!

Elke zaterdag hebben de welpen, scouts en explorers een active middag van 2 tot half 5. Dit wordt verzorgd door het leidingteam. Eén van de hoogtepunten is het elk jaar terugkerende zomerkamp, maar natuurlijk doen we het hele jaar door de meest uiteenlopende spannende activiteiten. Jong en oud is welkom! Kom gerust op zaterdagmiddag eens een kijkje nemen bij onze groep. Voor meer informatie mail naar scoutsleiding@traianus.nl.

Daarnaast verhuren wij onze accommodatie en naastgelegen kampeerveldje aan scoutinggroepen voor overnachtingen. Lees hierover meer onder het kopje ‘Verhuur’.

Kom een keer kennis maken en ervaar het zelf!
De leden van Scouting Traianus

Grootstalselaan 9, 6533KH Nijmegen

Deel dit: